ro / ru / en
Apelul este gratuit
Apelul este gratuit

Veselă și articole pentru servire în Moldova

Articolele pentru servire sunt un avantaj în plus la veselă și tacâmuri. Acestea sunt realizate din ceramică, porțelan, sticlă, oțel inoxidabil, argint sau oțel placat cu argint. Multe companii de tacâmuri oferă și articole pentru servire: ceainice, cafetiere, sosiere, ulcioare pentru lapte, candelabre, vase pentru caviar, tăvi. Zona de servire include și etajere cu două, trei niveluri, cu ajutorul cărora puteți servi tartinele, canape-urile, fructele, produsele de cofetărie într-un mod original; marmite, cărucioare pentru servire.

Articolele pentru servire ar trebui să combine organic elemente de tradiționalism și inovație. Articolele pentru servire trebuie să aibă toate proprietățile necesare vaselor de gătit profesionale: rezistență la coroziune, durabilitate, luciu frumos. Designul acestora ar trebui să formeze un singur ansamblu armonios cu interiorul localului. Producătorii moderni oferă o gamă largă de articole pentru servire atât pentru localuri cu interior clasic, cât și pentru cele în stil modern.

Cum să alegeți vesela și articolele pentru servire

Pentru a alege modele de înaltă calitate, care corespund tuturor standardelor internaționale, ar trebui să acordați atenție mai multor aspecte, inclusiv lungimea și grosimea articolelor, materialul, calitatea procesării și lustruirii. Suprafața laterală a acestor articole trebuie să fie absolut netedă, iar lustruirea implică o prelucrare a suprafeței în mai multe etape. O caracteristică distinctivă a articolelor de calitate este perfecțiunea finisajului.

Articolele cu un luciu uniform, fără zgârieturi și pete la suprafață pot pretinde la categoria de articole de calitate înaltă. Recent, tacâmurile cu o suprafață mată sau o suprafață îmbătrânită artificial, imitând efectele timpului, au devenit la modă. Toți producătorii de frunte își pot permite un grad ridicat de prelucrare a materiilor prime la echipamente scumpe de înaltă calitate și un control al calității în mai multe etape. Produsele lor se caracterizează printr-o gamă largă de aparate moderne, care se potrivesc cu vesela și interiorul. Pe lângă setul de bază, există neapărat cuțite, furculițe și linguri pentru diverse feluri de mâncare și băuturi. Colecțiile prezintă o mare varietate de servicii de masă, de la forme tradiționale la modele neobișnuite.