ro / ru / en
Apelul este gratuit
Apelul este gratuit

Sisteme de ventilație în Moldova

Sistemul de ventilație este instalat la etapa de construcție a clădirii. De asemenea, este posibil să instalați un nou sistem de ventilație pe clădirea veche. Acesta este deja un proces mai laborios. Principalele etape de instalare a sistemului de ventilație: așezarea conductelor, a conductelor de aer; instalarea supapelor, regulatoarelor de presiune; instalarea unităților de sistem: ventilatoare, răcitoare de aer, încălzitoare de aer și altele;

testarea sistemului. La finalul asamblării complete a sistemului de ventilație și pregătirea încăperilor, se face testarea. În primul rând, se verifică funcționarea fiecărui modul al sistemului. După verificarea elementelor principale, este verificat modul de funcționare al ventilației în general. În cadrul punerii în funcțiune, se determină corespondența parametrilor calculați cu cei efectivi.

Totul pentru sistemul de ventilație

Echipamentele de ventilație sunt, în primul rând, ventilatoare de diverse tipuri și scopuri, unități de ventilație, precum și accesorii: filtre, răcitoare și încălzitoare de aer, recuperatoare de uz casnic și industrial, automatizarea pentru ventilație, amortizoare de zgomot și, de asemenea, dispozitive de reglare a fluxurilor de aer și altele.

Echipamentele climatice (de încălzire și ventilație) sunt concepute pentru a crea și menține condiții optime în clădiri și încăperi, în funcție de scopul fiecărui obiect specific. Astfel, într-o clădire rezidențială, este necesar să se mențină parametrii de aer care să asigure întreaga activitate vitală a oamenilor; într-o încăpere industrială – condiții care să corespundă cerințelor proceselor tehnologice.

Echipamentele climatice moderne sunt reprezentate de o mare varietate de dispozitive și instalații de la diferiți producători și variază semnificativ atât prin caracteristicile tehnice, cât și prin design și categorie de preț.