ro / ru / en
Apelul este gratuit
Apelul este gratuit

Ustensile de bucătărie în Moldova

Principalul lucru pentru oaspeți este calitatea înaltă a produselor oferite, care depinde direct de condițiile de păstrare a ingredientelor, de o prezentare frumoasă eficientă a mâncărurilor preparate și de o atmosferă confortabilă.

Oferim tot ce aveți nevoie pentru a oferi personalului din bucătărie aparate, ustensile de înaltă calitate, depozitare sigură a alimentelor și gătit.

Ustensilele de uz profesional în domeniul HoReCa vă vor permite să vă dedicați pe deplin afacerii dvs. preferate, să vă bucurați de utilizarea inventarului și să organizați servirea corectă a mâncărurilor.

 

Dina Cociug oferă o gamă largă de ustensile pentru sectorul HoReCa: restaurante, cafenele, hoteluri, precum și pentru alte unități de alimentație publică, monitorizăm îndeaproape calitatea produselor. Produsele oferite corespund în totalitate tuturor certificatelor internaționale.

Principalele avantaje ale produselor:

toate ustensilele pentru o bucătărie profesională sunt absolut sigure pentru sănătate;

criterii ridicate de rezistență la căldură ale articolelor;

parametri excelenți de rezistență la uzură, crăpături și cioburi;

posibilitatea de utilizare a produselor pentru toate tipurile de aragaz și cuptoare;

indicatori estetici înalți.

Ustensilele practice pentru alimentația publică vă vor permite să deserviți clienții la un nivel înalt și vor economisi bani pentru proprietarii de afaceri.

Cum să alegeți ustensilele de bucătărie

Inventarul pentru bucătărie este considerat cel mai bun ajutor zilnic pentru un bucătar. Calitatea pregătirii depinde de materialele de fabricație și de conformitatea cu cerințele tehnice ale acestora.

 

Inventarul pentru bucătărie de bună calitate pentru restaurante vă vor permite să gătiți și să serviți frumos capodoperele artei gătitului. Vizitatorii localului dvs. vor fi mulțumiți de mâncărurile excelente și de servirea mesei, ceea ce înseamnă că data viitoare vă vor alege restaurantul sau cafeneaua voastră și vor recomanda prietenilor lor. Compania noastră vă va ajuta să dotați bucătăria profesională a localului dvs. cu toate echipamentele necesare. În sortiment veți găsi unelte, vase, accesorii și produse de curățat de calitate.

Inventarul profesional pentru bucătărie trebuie să corespundă unui șir de cerințe. Nerespectarea acestora duce la încălcarea siguranței muncii și a tehnologiei de gătit, la răspândirea agenților patogeni și la alte probleme. Inventarul pentru bucătărie de calitate trebuie să corespundă unui șir de cerințe:

Trebuie să fie fabricat din materiale sigure. Poate fi oțel inoxidabil, aluminiu și aliajele acestuia, fontă, cupru, faianță, plastic certificat, lemn, etc. Inventarul pentru bucătărie trebuie folosit în funcție de tipul produselor. Astfel, de exemplu, nu puteți folosi dispozitive din lemn atunci când lucrați cu produse cu miros puternic sau culoare intensă, sau metale care se oxidează ușor – cu produsele acide, etc.;

Designul inventarului pentru bucătărie trebuie să fie simplu și sigur. Acest lucru va facilita foarte mult îngrijirea dispozitivelor și dezinfectarea acestora, precum și protejarea angajaților din cadrul departamentelor de producție;

Fiecare fel de mâncare ar trebui să aibă propriul inventar pentru bucătărie. Astfel, în nici un caz nu trebuie să folosiți aceleași cuțite și tocătoare pentru tăierea cărnii crude sau a peștelui și a produselor gata preparate (pâine, legume proaspete, fructe, cașcaval etc.);

Tot inventarul de bucătărie trebuie să fie în stare bună de funcționare, fără crăpături și alte defecte. O astfel de deteriorare poate duce la acumularea de murdărie în locuri greu accesibile, pătrunderea cioburilor în alimente etc.;

Toate echipamentele necesare pot fi cumpărate de la noi. Pentru a organiza activitatea restaurantelor, pizzeriilor, snack-barurilor, cantinelor și altor unități de alimentație publică este nevoie de o listă întreagă a celui mai variat inventar pentru bucătărie. Noi vă putem oferi majoritatea echipamentelor necesare.