ro / ru / en
Apelul este gratuit
Apelul este gratuit

Oferim constructia depozitelor pentru fructe si legume la cheie de la 100 t./pastrare pa la 5 000 t/pastrare.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt

Solicită oferta
left
right

recuperarea căldurii permite:

3dd

încălzirea apei

3dd

încălzirea încăperii

Sisteme de recuperare a căldurii

Instalațiile frigorifice generează o cantitate destul de mare de căldură emanată în timpul procesului de răcire și consumată în timpul comprimării gazului. Toată această căldură nu este folosită în sistemele obișnuite, dar este utilizată în aer liber folosind condensatoarele de aer.

Inginerii noștri pot folosi această căldură pentru …

În ce scopuri poate fi folosită căldura de la echipamentele frigorifice?

  1. Încălzirea aerului

Recuperarea căldurii pentru încălzirea aerului în interiorul încăperii permite utilizarea eficientă de până la 100% din căldura generată de instalația frigorifică. În costul unui astfel de sistem de utilizare nu sunt incluse schimbătoare de căldură cu fluid intermediar, diferite pompe și rezervoare, deoarece are loc utilizarea directă a căldurii din gazul fierbinte.

  1. Încălzirea apei.

Un rezervor de stocare, o pompă sunt conectate la unitate de condensare a sistemului de refrigerare printr-un schimbător de căldură. Încălzirea este posibilă printr-un agent intermediar de căldură.

Apa caldă poate fi folosită pentru curățarea încăperilor, pentru alte necesități tehnologice ale organizației sau pentru încălzirea solului sub camerele frigorifice cu temperatură scăzută, pentru a-l proteja de îngheț.

Sistemul de recuperare a căldurii poate fi implementat nu doar la obiectele noi, proiectate, dar și la cele care au fost puse în funcțiune. Sistemul funcționează la instalații frigorifice cu temperatură scăzută, temperatură medie și temperatură ridicată.

Cel mai rațional este să implementați un sistem de recuperare a căldurii la întreprinderile, unde necesitatea de menținere a frigului este constantă și, în plus, este necesară încălzirea încăperilor. Astfel de obiecte pot fi magazine (minimarket, supermarket), terminale frigorifice și camere frigorifice individuale.

Avantajele lucrului cu noi:

Преимущества работы с нами:

Our Advantages:

134

Suntem o echipă de ingineri cu experiență.

134

Oferim cele mai eficiente solutii pentru  Clientul nostru la cele mai bune preturi.

Portfoliu

Портфолио

Portfolio

Va mai propunem

Также мы предлагаем

We also offer