ro / ru / en
Звонок бесплатный
Звонок бесплатный

Parteneri

Costan este brandul original al companiei Epta, un grup multinațional specializat în refrigerarea comercială. Fondat în 1946 ca un atelier de artizanat pentru producerea de lăzi și dulapuri frigorifice, a fost achiziționat în 1986. Marca, care a fost mereu cunoscuta prin calitate maximă, servicii excelente, produse avansate tehnologic și fiabile. Epta este specializată în proiectarea, producție, instalarea și întreținerea dulapurilor frigorifice pentru vânzarea și autoservirea produselor proaspete și congelate.
SINCLAIR CORPORATION LTD se concentrează pe domeniul aparatelor de aer condiționat, pompelor de căldură și iluminatului cu LED-uri. Scopul principal al mărcii SINCLAIR este de a aduce confort vieții oamenilor planetei albastre, protejând în același timp mediul. SINCLAIR a atins un nivel ridicat de calitate și fiabilitate prin concentrarea sa pe cercetare, dezvoltare, producție și testare a produselor, precum și asistență post-vânzare.
VENTAS încălzire sisteme energetice de răcire pentru construcții Industry Industry Trade Limited a fost înființată în 2011 pentru fabricarea, consultarea, pregătirea proiectelor și furnizarea de echipamente pentru încălzire, refrigerare, aer condiționat și eficiență energetică. VENTAS deține și un atelier de producție în centrul Istanbulului - Chatalca.
Elektroteknik Klima acordă o mare importanță îmbunătățirii calității aerului și a sistemelor de ventilație din spațiile rezidențiale. Atunci când dezvoltă produse inovatoare, Elektroteknik acordă o atenție specială vieții și siguranței umane. Prin facilitarea ventilației și aerului condiționat al mediului, produsele creează o diferență estetică.
Experiență și abilitate de a inova, creativitate și producție numai MadeinItaly, tradiție și cultură, servicii atente și respect pentru mediu - acestea sunt punctele forte ale companiei, permițând crearea de soluții pentru sistemele de încălzire a apei Tiemme, care reprezintă combinația perfectă de cunoștințe tehnice și materiale de înaltă calitate.
Compania a fost fondată în 1992 și se concentrează pe confortul de mediu, proiectarea și vânzările de produse de aer condiționat din 1996. Maxa se mândrește cu a avea una dintre cele mai largi game de produse de cea mai înaltă calitate la nivel mondial, în special prin cercetări și inovații continue, cum ar fi introducerea de noi produse.
Fabrica UNOX este lider de piață în producția de cuptoare profesionale, aburi combinate, cuptoare cu convecție și grătare de contact. Echipamentul nostru este cheia succesului dumneavoastră. Tehnologia înaltă combinată cu un design italian rafinat fac cuptoarele noastre atractive pentru bucătarii din întreaga lume.
Fimar este primul brand care a ieșit din grup în 1979 ca urmare a ideii fondatorului său, Oriano Tamburini, care, după câțiva ani de lucru cu socrul său într-un mic atelier de precizie pentru terți, a decis să înființăm o nouă companie pentru producția de mașini de gătit.
Marca comercială POLAIR este o gamă largă de echipamente frigorifice profesionale de înaltă calitate: dulapuri frigorifice cu temperatură medie, universale și cu temperatură joasă (ambele fabricate din oțel inoxidabil și oțel zincat cu un strat de polimer), camere frigorifice cu montaj rapid din panouri sandwich , mașini frigorifice monobloc și sisteme split, congelatoare pentru piept cu capac glisant sau capac gol, mese frigorifice.
Tecnoinox este o companie de producție italiană care oferă o gamă largă de bucătării modulare și cuptoare profesionale pentru catering. Cu peste 30 de ani de activitate, Tecnoinox gestionează un ciclu complet de producție, de la tablă de oțel inoxidabil la produs finit, pentru a asigura cea mai înaltă calitate și cea mai bună îngrijire posibilă.
Electrolux Professional oferă o gamă completă de soluții pentru alimente, băuturi și rufe. Produsele cheie ale companiei includ cuptoare combinate, sobe, frigidere, răcitoare și echipamente de spălat vase, râșnițe de cafea, aparate de cafea (espresso și bere), distribuitoare de băuturi calde, distribuitoare de băuturi reci și sucuri și distribuitoare de băuturi congelate și înghețate, mașini de spălat comerciale. , uscătoare, uscătoare, mașini de călcat și accesorii și sisteme speciale conexe.
Sarbuz a fost fondată în 1953. Lucrează în industria frigorifică și produce schimbătoare de căldură din 1974. De peste 40 de ani, Sarbuz fabrică evaporatoare, condensatoare, bobine de încălzire și răcire, bobine de abur, răcitoare uscate și bobine OEM.
De peste 85 de ani, numele BITZER a reprezentat cea mai înaltă calitate, eficiență și fiabilitate. BITZER este singura companie care produce toate cele trei tipuri principale de compresoare: alternativ, cu șurub și scroll. Cu soluțiile sale ecologice și produsele electronice inovatoare, BITZER este forța motrice din spatele industriei de refrigerare și aer condiționat din întreaga lume.
Güntner Group Europe GmbH, cu sediul în Fürstenfeldbruck, Germania, este holdingul companiei Güntner GmbH & Co. KG, cuptor cu microunde Gesellschaft für Wärmetechnik mbH, JAEGGI Hybridtechnolgie AG & basetec products & solutions GmbH pentru regiunea EMEA (Europa, Orientul Mijlociu, Africa). Nivelul înalt de calitate al Grupului Güntner este susținut de mulți ani de experiență în industrie și de utilizarea constantă a celor mai noi tehnologii și cercetări.
Officine Mario Dorin, fondată în 1918 ca producător de mașini-unelte, broșe și reglaje, compresoare de aer și componente pentru motoare auto, a început să producă compresoare de tip deschis pentru sisteme de refrigerare în 1932. Acesta din urmă a devenit în curând principala activitate a companiei.
Tecumseh a investit puternic în laboratoare de cercetare și dezvoltare din America de Nord, Europa, America de Sud și India. Compania colaborează, de asemenea, cu centre de cercetare ale universităților din întreaga lume.
DIXELL / Emerson, cu sediul în Pieve d'Alpago (Belluno), este deținut de Emerson Climate Technologies Group. De peste 20 de ani, DIXELL dezvoltă și produce soluții de măsurare, control și monitorizare la distanță pentru echipamente frigorifice comerciale și industriale. Dezvoltarea continuă a echipamentelor și componentelor este baza succesului companiei. Producătorul italian acordă o atenție specială protecției mediului. Din acest motiv, fiecare produs realizează o eficiență energetică maximă pentru a menține costurile reduse și a fi stabil. DIXELL oferă soluții la fel de valoroase, convenabile și eficiente pentru a satisface toate nevoile clienților. Fiecare unitate a fost proiectată având în vedere funcțiile utilizatorului: pentru dulapuri, tejghele, sisteme reci și compozite, pentru modernizări, conversii și pentru industria alimentară și frigorifică
Misiunea companiei este de a efectua studii de proiectare care să răspundă nevoilor clienților din domeniul echipamentelor și sistemelor de depozitare cu amănuntul și piața, oferind clientului o soluție agreată de calitatea necesară, mai rentabilă decât concurenții săi, asigurând în același timp satisfactia clientului. Viziunea companiei este de a îmbunătăți continuu calitatea produselor, tehnologiile sale de producție, sistemele de management al calității și resursele umane; plus creșterea cotei sale de piață, creșterea competitivității și crearea unei satisfacții necondiționate și durabile a clienților.
AY-Pas Refrigeraton produce și comercializează frigidere comerciale și congelatoare pentru comerțul cu amănuntul și produse alimentare. Compania oferă frigidere și congelatoare de înaltă tehnologie, eficiente din punct de vedere energetic, pentru grupuri de produse compuse din mai multe niveluri, ghișee, congelatoare pentru piept și module detașabile. Ca producător de unități comerciale complete de refrigerare și congelare pentru supermarketuri, AY-Pas Refrigeration este fabricat în Turcia și are în prezent aproximativ 60 de angajați.
CRYSPI este un mare producător rus de echipamente comerciale de refrigerare și sisteme de rafturi. Fabrica a fost fondată în 2002. Acesta este un complex industrial de înaltă tehnologie pentru producția de echipamente frigorifice profesionale cu unități încorporate și la distanță, sisteme rack, echipamente neutre și tehnologice. Complexul de prelucrare a metalelor, liniile de vopsire, liniile de umplere a spumei, o linie de asamblare sunt linii de producție complet automatizate care asigură o eficiență ridicată în producția de loturi de orice dimensiune. Luând în considerare cerințele pieței moderne, echipamentele frigorifice CRYSPI sunt fabricate utilizând tehnologii și componente de economisire a energiei de la cei mai buni producători europeni.
P.P.U.H. COLD Sp.J. este un important producător polonez de echipamente profesionale de refrigerare și catering, recunoscut de mulți ani în țară și în străinătate. Nu numai facilitățile tehnice moderne, personalul calificat și mulți ani de experiență, ci și entuziasmul, devotamentul și atenția la cele mai mici detalii garantează cea mai înaltă calitate a produselor companiei. Produsele sunt fabricate din materiale de înaltă calitate, iar designul bine gândit face ca dispozitivele companiei să fie fiabile, economisitoare de energie și durabile. Proiectanții companiei se vor asigura că vitrinele frigorifice, dulapurile, rafturile, cabinele de congelare, tejghele de cofetărie au un design interesant și eficient, iar iluminatul corect selectat oferă o afișare eficientă a mărfurilor. Dispozitivele companiei sunt utilizate în supermarketuri, magazine gourmet, magazine locale, patiserii, înghețări, benzinării și alte puncte de vânzare cu amănuntul.
În 2004, compania „INTECO-MASTER” s-a declarat pentru prima dată pe piața echipamentelor comerciale. Întreprinderea nu a fost niciodată poziționată ca o companie intermediară, ci a fost o organizație de producție. Primii pași ai companiei au fost producția de echipamente tehnologice, și anume cuptoare cu convecție, dovezi și cuptoare pentru pizza.
Plastimark a fost fondată în 1995 cu scopul de a inova și îmbunătăți instrumentele care au însoțit întotdeauna cumpărăturile de zi cu zi. Coșurile și coșurile companiei oferă soluții inovatoare atât comercianților cu amănuntul, cât și clienților acestora.
Companie daneză, o preocupare internațională pentru producția de automatizare termică, tehnologia de refrigerare, tehnologia de acționare și automatizarea industrială. Danfoss A / S are sediul central în Norborg, Danemarca. Compania a fost fondată în 1933 de Mads Klausen
Toate produsele Prismafood sunt fabricate în fabrica noastră din Valvasone, provincia Pordenone. Pasiunea, competența și dezvoltarea profesională continuă a personalului, precum și mulți ani de experiență în management, asigură creșterea rapidă a companiei.
Fabrica Roller Grill este un gigant în producția de echipamente profesionale. Compania există din 1947 și adună o gamă largă de tehnologii de încălzire și refrigerare în două ateliere situate în centrul Franței. Produsele Roller Grill îndeplinesc toți parametrii de calitate.
The Roller Grill factory is a giant in the production of professional equipment. The company has existed since 1947 and assembles a wide range of heating and refrigeration technology in two workshops located in the central part of France. Roller Grill products meet all quality parameters.