Parteneri
Partenerii noștri produc cele mai bune echipamente calitatea căror slujește un termen demn
Danfoss
Compania daneză fondată în 1 septembrie 1933 are o preocupare internațională pentru producția de automate termice, de refrigerare, de echipamente de conducere și de automatizări industriale. Danfoss A / S are sediul în Norborg, Danemarca.
Bitzer
Piața de vârf a grupului Bitzer de astăzi a fost înființată în 1979, când Peter Schaufler a moștenit firma tatălui său și a început să o conducă cu responsabilitate și dorință de a lua decizii strategice în domeniul marketingului modern.
Electrolux
Compania suedeză, unul dintre cei mai importanți producători mondiali de aparate de uz casnic și tehnică profesională. În fiecare an, compania vând peste 60 de milioane de produse consumatorilor din 150 de țări. Electrolux are sediul central în Stockholm.
Polair
În prezent, Grupul de Companii POLAIR este cel mai mare producător rus de echipamente profesionale pentru întreprinderile de catering și comerț, cu o linie impresionantă de produse și o geografie extinsă a vânzărilor. Gestionarea și coordonarea producției și vânzărilor
Prismafood
Toate produsele Prismafood sunt fabricate în fabrica din Valvasone, provincia Pordenone. Entuziasmul, competența și dezvoltarea continuă a personalului, precum și mulți ani de experiență de management asigură creșterea rapidă a companiei și asigurarea calitatații înalte a produselor.
RollerGrill
Factory Roller Grill - companie gigantă de fabricație a echipamentelor profesionale. Compania există din 1947 și colectează o gamă largă de echipamente termice și de refrigerare în două ateliere situate în partea centrală a Franței. Produsele Roller Grill se caracterizează prin calitatea înaltă.
Contactați-ne și vom găsi "cea mai bună soluție" pentru dvs
Sunați-ne
Sunați-ne

+373 (79) 16 40 00