Misiunii „Dina Cociug” SRL
Misiunii „Dina Cociug” SRL

Aplicând experiența de ani, diverse cunoștințe și tehnici de inovare, noi îmbunătățim calitatea afacerii Clienților noștri.

 

Lucrăm în modul B2B (business to business) în direcția dezvoltării și implementării soluțiilor tehnice, oferind servicii de inginerie și suport tehnic în domeniul HORECA, RETAIL, CLIMAT, a echipamentelor frigorifice industriale și contribuim la succesul afacerii Clienților noștri, susținând dezvoltarea economiei Republicii Moldova.

 

Clienții noștri sunt antreprenori (companii din domeniul comerțului organizat, producători de fructe și legume, întreprinderi din HORECA, întreprinderi producătoare de alimente, precum și întreprinderi care au nevoie de instalarea sistemelor de încălzire, ventilație și climatizare, inclusiv, întreprinderile care au nevoie de echipamente de căutare de soluții tehnice și tehnologice pentru dezvoltarea afacerilor și sprijin în implementarea ideilor proprii.

 

Noi luăm în considerare creșterea nivelului de concurență, migrația în creștere, lipsa de specialități (sau domenii de profil, sau cadre specializate), scăderea ratelor dobânzilor băncii, consolidarea leului, creșterea cererii de soluții eficiente din punct de vedere energetic și ecologic, precum și acțiuni pentru a optimiza sarcina de credit și creșterea cifrei de afaceri. Bazându-ne pe competențe, cum ar fi, punerea în aplicare a unor proiecte complexe și individuale de inginerie, căutarea de soluții inovatoare, precum și expertiza industrială și propria producție, până în 2021 ne vom atinge obiectivele noastre.

 

Pentru a face posibil acest lucru, elaborăm un parteneriat strategic în domenii conexe, creștem eficiența internă, dezvoltăm o planificare pe termen lung pentru companie, în ansamblu, creăm un marketing strategic, sporim competența de integrare în crearea, vânzarea și implementarea de soluții integrate.

 

Realizând aceste acțiuni, noi activăm pentru Client, demonstrăm un nivel înalt de Profesionalism și Atitudine Proactivă, introducem Inovațiile, apreciem Angajații și Abordarea de Echipă, dezvoltăm o cultură a încrederii și respectului reciproc.

 

VALORI

 

CLIENT

Implementarea cu succes a ideii Clientului, care depășește așteptările acestuia – ne inspiră!

ANGAJAT

Acesta este un bun al societății „Dina Cociug”, care respectă valorile companiei, se dezvoltă, este deschis dialogului, contribuția sa este apreciată la justa valoare, își arată individualitatea și este orientat spre un rezultat.

ECHIPA

Un singur organism, care urmărește un singur scop.

CULTURA Încrederii și Respectului Reciproc

Recunoaștem dreptul colegilor noștri de a avea propriile opinii și suntem capabili de a le asculta, accepta și înțelege. Ne ajutăm și ne sprijinim reciproc în situații dificile.

PROFESIONALISM

O filosofie a succesului, bazată pe procesul de dezvoltare a fiecărui membru al echipei, având drept scop completarea reciprocă pentru atingerea rezultatului general al Companiei. Nivel ridicat de competențe profesionale (cunoștințe, abilități) și creștere profesională continuă.

INOVAȚIE

Suntem cu un pas înainte, suntem în viitor, depășim limitele, avem o abordare nestandardizată a soluțiilor. Salutăm tot ce este nou și tindem să modelăm piața. Suntem întotdeauna în fruntea tehnologiei.

PROACTIVITATE = Activitatea Mea

Dorința conștientă de a îmbunătăți în mod activ situația, piața, mediul, rezultatul final, afacerea DC și Clienții. Năzuința fiecărui membru al echipei DC de a modela viitorul companiei, afacerii clienților noștri, țării.

Contactați-ne și vom găsi "cea mai bună soluție" pentru dvs
Sunați-ne
Sunați-ne

+373 (79) 16 40 00