25 ANI

de experiență pe piața Republicii Moldova

1500+

Clienți pe an

 

Prin dezvoltarea profesională continuă, garantăm calitatea serviciilor oferite.

100+

de furnizori

 

Cea mai bună gamă de utilaje și echipamente pentru orice întreprindere.

FACEM
Inginerie din aceleași mîini
Compania „DINA – COCIUG” SRL în cadrul programului „Inginerie din aceleaşi mîini” Vă propune consultaţia completă de la idee, concept pînă la darea obiectului în exploatare.
Detaliat
Antreprenoriatul general
Una din inovațiile propuse de compania „DINA-COCIUG” SRL pentru clienții săi și deja foarte populară, este sistemul de antreprenoriat general.
Detaliat
Vînzări în credit/leasing
Întru realizarea ideilor bussinessului Dumneavoastră ne ajută partenerii noştri – Băncile şi Companiile de leasing. La moment dintre aceștia fac parte: Mobiasbanca, Moldindconbank, EuroCreditBank, Universalbank, Microinvest, MAIB – Leasing, Top Leasing, Express Leasing.
Detaliat
Proiectarea
Compania „Dina-Cociug” SRL propune Clienților săi astfel de lucrări, ca proiectarea tehnologică și climatică. Proiectul tehnologic, proiectarea suprafețelor comerciale.
Detaliat
Montarea şi lucrările de dare în exploatare
Compania Dina-Cociug se afla in continua dezvoltare, mereu largindu-şi sortimentul de utilaj impreuna cu cercul de consumatori. O atenţie deosebita se acorda sporirii calitaţii lucrarilor de montare, a creşterii calificarii personalului tehnic, perfecţionarii deservirii consumatorilor, ceea ce corespunde sdandardelor ISO 9001:2008 şi OHSAS 1800.
Detaliat
Obligaţiunile de garanţie
Termenul de garanţie al utilajului constituie 12 luni din momentul introducerii în exploatare şi nu mai mult de 18 luni de la data vînzării. Termenul de garanţie poate fi prelungit pînă la 24 luni din momentul introducerii în exploatare şi nu mai mult de 30 luni din data vînzării, în cazul în care consumatorul încheie contractul la deservirea de către centrul de service al companiei „Dina-Cociug” la momentul efectuării cumpărăturii.
Detaliat
Deservirea tehnică şi reparaţia
Deservirea tehnică şi reparaţia reprezintă un complex de operaţii sau operaţia de menţinere a posibilităţii de lucru sau a integrităţii utilajului în timpul exploatării, utilizării conform destinaţiei, aşteptării, păstrării sau transportării. Deservirea momentală şi corectă a produsului – aceasta este garanţia calităţii, eficienţei produsului cu atingerea rezultatelor aşteptate. Dacă toate etapele, începînd de la pregătirea proiectului şi terminînd cu darea obiectului în exploatare, sunt efectuate la nivel înalt, exploatarea se reduce doar la menţinerea în stare exemplară a tuturor sistemelor care garantează lucrul continuu al obiectului.
Detaliat
Complexul de servicii în domeniul publicităţii
Atingînd un anumit nivel și statut pe piața de utilaj tehnologic și comercial a Moldovei, compania „Dina-Cociug” a inițiat crearea unei subdiviziuni, specializate pe elaborarea și producerea publicității de exterior. Acest pas dovedește încă o dată că „Dina-Cociug” mereu tinde spre lucru după principul „Totul din aceleași mîini”. La ziua de azi DINAMIT reprezintă o echipă de profesioniști, ce posedă experiența practică în domeniul marketingului și reclamei, ce pot lucra asupra proiectelor de diferită dificultate. Atitudinea individuală, nivelul înalt de servicii și profesionalism, respectarea normelor eticii profesionale reprezintă baza relațiilor fundamentale de durată cu toți clienții.
Detaliat
Sunați-ne
Sunați-ne

+373 (79) 16 40 00