ro / ru / en
Apelul este gratuit
Apelul este gratuit

Parteneri

Costan este brandul original al companiei Epta, un grup multinațional specializat în refrigerarea comercială. Fondat în 1946 ca un atelier de artizanat pentru producerea de lăzi și dulapuri frigorifice, a fost achiziționat în 1986. Marca, care a fost mereu cunoscuta prin calitate maximă, servicii excelente, produse avansate tehnologic și fiabile. Epta este specializată în proiectarea, producție, instalarea și întreținerea dulapurilor frigorifice pentru vânzarea și autoservirea produselor proaspete și congelate.
Produsele fabricii cehe REMAK au fost utilizate cu succes de mai bine de 10 ani în peste 12 țări din Europa de Vest, precum și în Letonia, Lituania, Estonia, Ucraina și Rusia. Toate unitățile sunt livrate ca set și sunt complet echipate cu automatizare, care permite menținerea temperaturii necesare în cameră, la schimbarea parametrilor aerului exterior.
Compania SINCLAIR CORPORATION LTD se concentrează pe domeniul aparatelor de aer condiționat, pompelor de căldură și iluminatului cu LED-uri. Scopul principal al mărcii SINCLAIR este de a aduce confort în viețile oamenilor planetei albastre, protejând în același timp mediul. Datorită atenției acordate cercetării, dezvoltării, producției și testării produselor, compania SINCLAIR a atins un nivel înalt de calitate și fiabilitate.
Compania VENTAS Heating Cooling Energy Systems Construction Industry Trade Limited a fost înființată în 2011 pentru fabricarea, consultarea, pregătirea proiectelor și furnizarea de echipamente pentru încălzire, refrigerare, aer condiționat și eficiență energetică. VENTAS deține și un atelier de producție în centrul Istanbulului - Chatalca.
Elektroteknik Klima acordă o mare importanță îmbunătățirii calității aerului și a sistemelor de ventilație din spațiile rezidențiale. La dezvoltarea produselor inovatoare, Elektroteknik acordă o atenție specială vieții și siguranței umane. Prin facilitarea ventilației și aerului condiționat al mediului, produsele creează o diferență estetică.
Experiență și abilitate de inovare, creativitate și producție numai MadeinItaly, tradiție și cultură, deservire atentă și respect pentru mediu - acestea sunt punctele forte ale companiei, care permit crearea de soluții pentru sistemele de încălzire a apei Tiemme, care reprezintă combinația perfectă de cunoștințe tehnice și materiale de înaltă calitate.
Compania a fost fondată în 1992 și se ocupă de confortul ecologic, proiectarea și vânzările de produse de aer condiționat din 1996. Maxa se mândrește că are una dintre cele mai largi game de produse de cea mai înaltă calitate la nivel mondial, în special prin cercetări și inovații continue, cum ar fi introducerea de produse noi.
Fabrica UNOX este lider pe piață în producția de cuptoare profesionale, cuptoare combinate cu aburi, cuptoare cu convecție și grătare de contact. Utilajul nostru este cheia succesului dumneavoastră. Tehnologia înaltă combinată cu un design italian rafinat fac cuptoarele noastre atractive pentru bucătariile din întreaga lume.
Fimar este primul brand care a ieșit din grup în 1979 ca urmare a ideii fondatorului său, Oriano Tamburini, care, după ce a lucrat câțiva ani cu socrul său într-un mic atelier de precizie pentru terți, a decis să fondeze o nouă companie pentru producția de mașini de gătit.
Marca comercială POLAIR este o gamă largă de echipamente frigorifice profesionale de înaltă calitate: dulapuri frigorifice cu temperatură medie, universale și cu temperatură joasă (ambele fabricate din oțel inoxidabil și oțel zincat cu un strat de polimer), camere frigorifice cu montaj rapid din panouri sandwich, mașini frigorifice monobloc și sisteme split, congelatoare pentru piept cu capac glisant sau capac gol, mese frigorifice.
Tecnoinox este o companie de producție italiană care oferă o gamă largă de bucătării modulare și cuptoare profesionale pentru catering. Cu peste 30 de ani de activitate, Tecnoinox gestionează un ciclu complet de producție, de la tablă de oțel inoxidabil la produs finit, pentru a asigura cea mai înaltă calitate și cea mai bună îngrijire posibilă.
Electrolux Professional oferă o gamă completă de soluții pentru alimente, băuturi și spălătorii. Produsele cheie ale companiei includ cuptoare combinate cu aburi, aragaze, dulapuri frigorifice, răcitoare și echipamente de spălat vase, râșnițe de cafea, aparate de cafea (espresso și producerea berii), distribuitoare de băuturi calde, distribuitoare de băuturi reci și sucuri, precum și distribuitoare de băuturi congelate și înghețate, mașini de spălat comerciale, tobe de uscare, dulapuri de uscare, mașini de călcat și accesorii și sisteme speciale aferente.
Compania Sarbuz a fost fondată în 1953. Lucrează în industria frigorifică și produce schimbătoare de căldură din 1974. De peste 40 de ani, Sarbuz produce evaporatoare, condensatoare, serpentine de încălzire și răcire, serpentine de abur, răcitoare uscate și serpentine OEM.
De peste 85 de ani, numele BITZER semnifică cea mai înaltă calitate, eficiență și fiabilitate. BITZER este singura companie care produce toate cele trei tipuri principale de compresoare: cu piston, cu șurub și cu spirală. Datorită soluțiilor sale ecologice și produselor electronice inovatoare, BITZER este forța motrice din spatele industriei frigorifice și a aerului condiționat din întreaga lume.
Güntner Group Europe GmbH, cu sediul central în Fürstenfeldbruck, Germania, este holdingul Güntner GmbH & Co. KG, thermowave Gesellschaft für Wärmetechnik mbH, JAEGGI Hybridtechnolgie AG & basetec products & solutions GmbH pentru regiunea EMEA (Europa, Orientul Mijlociu, Africa). Nivelul înalt de calitate al Güntner Group este asigurat de experiența îndelungată în industrie și de utilizarea constantă a celor mai noi tehnologii și cercetări.
Compania Officine Mario Dorin, fondată în 1918 ca producător de mașini-unelte, broșe și reglaje, compresoare de aer și componente pentru motoare auto, a început să producă compresoare de tip deschis pentru sistemele de refrigerare în 1932. Aceasta din urmă a devenit în curând principala activitate a companiei.
Compania Tecumseh a investit semnificativ în laboratoarele de cercetare și dezvoltare din America de Nord, Europa, America de Sud și India. Compania colaborează, de asemenea, cu centre de cercetare ale universităților din întreaga lume. În prezent, compania dezvoltă o linie completă de compresoare ermetice pentru refrigerare comercială, aer condiționat de uz casnic și special, precum și frigidere și congelatoare de uz casnic.
DIXELL / Emerson, cu sediul în Pieve d’Alpago (Belluno), aparține grupului Emerson Climate Technologies. De peste 20 de ani, DIXELL dezvoltă și produce soluții de măsurare, control și monitorizare la distanță pentru echipamente frigorifice comerciale și industriale. Dezvoltarea continuă a echipamentelor și componentelor este baza succesului companiei. Producătorul italian acordă o atenție specială protecției mediului.
Misiunea companiei este de a efectua studii de proiectare, care să satisfacă nevoile clienților din domeniul utilajelor comerciale și de piață și al sistemelor de păstrare, oferind clientului o soluție agreată de calitatea necesară, mai rentabilă decât concurenții săi, asigurând în același timp satisfacția clientului. Viziunea companiei este de a îmbunătăți continuu calitatea produselor, tehnologiile sale de producție, sistemele de management al calității și resursele umane.
AY-Pas Refrigeration produce și comercializează utilaje comerciale frigorifice și de congelare pentru întreprinderile comerciale și comercianții cu amănuntul de produse alimentare. Compania oferă dulapuri frigorifice și de congelare de înaltă tehnologie, eficiente din punct de vedere energetic, pentru grupuri de produse compuse, care constau din mai multe niveluri, tejghele, congelatoare pentru piept și module detașabile. Compania AY-Pas Refrigeration produce utilajele comerciale complete frigorifice și de congelare pentru supermarketuri în Turcia și are în prezent aproximativ 60 de angajați.
CRYSPI este un mare producător rus de utilaje comerciale frigorifice și sisteme de rafturi. Fabrica a fost fondată în 2002. Acesta este un complex industrial de înaltă tehnologie pentru producția de utilaje frigorifice profesionale cu unități încorporate și la distanță, sisteme rack, echipamente neutre și tehnologice. Complexul de prelucrare a metalelor, liniile de vopsire, liniile de umplere a spumei, linia de asamblare sunt linii de producție complet automatizate, care asigură o eficiență înaltă în producția de loturi de orice volum.
P.P.U.H. COLD Sp.J. este un important producător polonez de utilaje profesionale frigorifice și pentru catering, recunoscut de mulți ani la noi în țară și în străinătate. Nu doar mijloacele tehnice moderne, personalul calificat și experiența îndelungată, ci și entuziasmul, devotamentul și atenția la cele mai mici detalii garantează cea mai înaltă calitate a produselor companiei.
În 2004, compania „ENTECO-MASTER” a apărut pentru prima dată pe piața utilajelor comerciale. Întreprinderea nu a fost niciodată poziționată ca o companie intermediară, ci a fost o organizație de producție. Primii pași ai companiei au fost producția de utilaje tehnologice, și anume cuptoare cu convecție, dospitoare și cuptoare pentru pizza.
Plastimark a fost fondată în 1995 cu scopul de a inova și îmbunătăți instrumentele care au însoțit întotdeauna cumpărăturile de zi cu zi. Coșurile și cărucioarele companiei oferă soluții inovatoare atât comercianților cu amănuntul, cât și clienților acestora.
Soluțiile tehnice Danfoss contribuie la crearea unui viitor mai bun: reduc consumul de energie și fac viața mai confortabilă, ne oferă alimente proaspete și sănătoase și impreuna reducem impactul asupra mediului.
Toata productia Prismafood este fabricata în Valvasone, provincia Pordenone. Pasiunea, competența și dezvoltarea profesională continuă a personalului, precum și mulți ani de experiență în management, asigură creșterea rapidă a companiei.