Dragi prieteni, faceți cunoștință — vitrina universală de masă 𝗩𝗜𝗩𝗢!

Designul excelent, vizibilitatea maximă a produsului și mobilitatea fac din noul nostru produs o soluție ideală pentru dotarea eficientă a localurilor Retail și HoReCa.

𝐕𝐈𝐕𝐎 este perfect pentru formatul ,,take awayˮ, demonstrează eficient produse din diverse categorii – mâncăruri calde gata preparate, produse de cofetărie refrigerate sau produse gastronomice. ⠀

Designul excelent, care îmbină unitatea sticlei și a metalului, subliniază eleganța echipamentelor, atrăgând o atenție suplimentară asupra produselor expuse. Vitrina se potrivește armonios cu orice stil de interior și arată spectaculos atât în ​​supermarketuri, cât și în unitățile de alimentație publică.

Compactitatea vitrinei 𝐕𝐈𝐕𝐎 îi permite să fie amplasată pe orice suprafață orizontală. Geamul frontal sferic cu mâner ergonomic asigură acces liber la produs, sticla se ridică ușor datorită mecanismului încorporat. Recipientele gastronomice din oțel inoxidabil de înaltă calitate sunt amplasate în interiorul vitrinei și oferă o prezentare eficientă a produselor datorită unei expuneri ordonate.

Vitrina de masă este prezentată în trei versiuni:

❅ CU TEMPERATURĂ MEDIE (0…+5°С) — pentru produse gastronomice și de cofetărie

❅ CU TEMPERATURĂ MEDIE-SCĂZUTĂ (-5…+5°С) — pentru pește și fructe de mare

✰ CALDĂ (până la +65°С) — pentru mâncăruri calde gata preparate

Răcirea statică asigură o temperatură stabilă și păstrarea maximă a prospețimii produselor.

Simplitatea instalării și întreținerii fac ca vitrina 𝐕𝐈𝐕𝐎 să fie solicitată în localurile Retail și HoReCa, îndeosebi atunci când este necesară organizarea rapidă și eficientă a comerțului. Eficiența energetică ridicată a modelului este obținută datorită funcționării pe propan (R290).

La dorința clientului, panoul frontal al vitrinei poate fi realizat în orice schemă cromatică conform sistemului RAL. Acest lucru face posibilă crearea unui stil individual atunci când organizați spațiul comercial.