ro / ru / en
Apelul este gratuit
Apelul este gratuit

Mașini de spălat vase în Moldova

Mașina de spălat vase nu este doar un alt aparat de bucătărie. Aceasta este o modalitate de a economisi timp și efort pentru curățare și garantează spălarea tuturor vaselor până ce acestea scârțâie de curate ce sunt. Toată lumea cunoaște senzația neplăcută când vede un munte de vase nespălate crescând în timp ce ia cina cu prietenii. Mașina de spălat vase Vă va ajuta să depășiți această senzație neplăcută. Nu se plânge niciodată că trebuie să spele toate farfuriile murdare și paharele de vin după o petrecere distractivă cu prietenii, iar dvs. vă puteți întoarce la oaspeți pentru a Vă bucura de momentele de neprețuit ale serii.

Mașina de spălat vase le va spăla până la strălucire, economisind timp și efort. Cireașa de pe tort? Folosirea unei mașini de spălat vase reduce consumul de apă. Apropo de tort, doriți o felie? Mașinile noastre de spălat vase se vor ocupa de vase, iar voi vă veți bucura de conversație.

Cum să alegeți mașina de spălat vase

Atunci când alegeți o mașină de spălat vase, vă puteți ghida după numărul de seturi de vase. Setul standard include două farfurii, un bol de salată, tacâmurile, o ceașcă, o farfurioară și un pahar. Numărați câte seturi de acest gen sunt strânse la o servire sau pentru întreaga zi. Pe baza rezultatelor obținute, alegeți aparatele electrocasnice.

Este de dorit să luați modele cu o marjă de 2-3 ori mai mare decât minimul așteptat. Nu toate modelele au un consum redus de apă și energie electrică. Mașinile de spălat vase standard cu 5-6 programe folosesc, de obicei, apa mai economic decât versiunile mai scumpe cu o gamă largă de funcții.

 

Specialiștii companiei Dina Vă vor ajuta să alegeți echipamentul potrivit, precum și să întocmiți un plan tehnologic complet al localului Dvs. pentru a obține performanțe maxime!