Linii autoservire în Moldova
Organizarea activității unei unități de alimentație publică pe principiul autoservirii ne permite să deservim un flux mare de vizitatori într-un timp scurt. Dar numai dacă plasarea mâncărurilor gata este gândită cu atenție, logic și convenabil pentru clienți.
Prin urmare, atunci când intenționează să deschidă un astfel de local, viitorul proprietar ar trebui să cunoască despre ce este o linie de autoservire și să planifice în detaliu amplasarea optimă a componentelor acesteia. De acest lucru depinde debitul unei cantine sau unui restaurant fast-food.
Produse
-
Echipamente pentru prepararea caldă
Mai multe detalii Подробнее More details -
Echipamente pentru brutărie și patiserie
Mai multe detalii Подробнее More details -
Echipamente pentru cofetărie
Mai multe detalii Подробнее More details -
Prelucrarea legumelor și fructelor
Mai multe detalii Подробнее More details -
Veselă și tacâmuri
Mai multe detalii Подробнее More details -
Ustensile si ustensile de bucatarie
Mai multe detalii Подробнее More details -
Echipamente pentru ambalare
Mai multe detalii Подробнее More details -
Echipamente pentru prelucrarea cărnii
Mai multe detalii Подробнее More details -
Echipamente pentru spălătoria de rufe
Mai multe detalii Подробнее More details -
Mașini de spălat vase
Mai multe detalii Подробнее More details -
Echipamente neutre
Mai multe detalii Подробнее More details -
Echipamente electromecanice
Mai multe detalii Подробнее More details -
Echipamente pentru bar
Mai multe detalii Подробнее More details -
Echipamente frigorifice
Mai multe detalii Подробнее More details -
Echipamente pentru fast-food
Mai multe detalii Подробнее More details -
Echipamente pentru pizza
Mai multe detalii Подробнее More details
Cum să alegeți liniile de autoservire
Pentru a completa linia de autoservire pentru întreprinderea dvs., trebuie să aveți câteva date de intrare (informații), și anume:
– dimensiunile încăperii în care se presupune că va fi instalată linia de autoservire, ceea ce va afecta alegerea configurației (numărul de elemente ale liniei de autoservire, rotirea liniei într-o parte (sub unghi)
– lista aproximativă a felurilor de mâncare sau meniul, care influențează, de asemenea, și alegerea și numărul de elemente.
Bazându-se pe experiența de lungă durată în proiectarea și fabricarea liniilor de autoservire pentru cantine și alte unități de alimentație publică, Orest oferă așa-numita versiune optimizată (compoziție) a liniei de autoservire. (O diagramă bloc cu module numerotate este prezentată mai sus). Puteți vizualiza descrierea și caracteristicile modulelor mai jos în listă.
Specialiștii companiei Dina Vă vor ajuta să alegeți echipamentul potrivit, precum și să întocmiți un plan tehnologic complet al localului Dvs. pentru a obține performanțe maxime!