ro / ru / en
Apelul este gratuit
Apelul este gratuit

Linii autoservire în Moldova

Organizarea activității unei unități de alimentație publică pe principiul autoservirii ne permite să deservim un flux mare de vizitatori într-un timp scurt. Dar numai dacă plasarea mâncărurilor gata este gândită cu atenție, logic și convenabil pentru clienți.

Prin urmare, atunci când intenționează să deschidă un astfel de local, viitorul proprietar ar trebui să cunoască despre ce este o linie de autoservire și să planifice în detaliu amplasarea optimă a componentelor acesteia. De acest lucru depinde debitul unei cantine sau unui restaurant fast-food.

Cum să alegeți liniile de autoservire

Pentru a completa linia de autoservire pentru întreprinderea dvs., trebuie să aveți câteva date de intrare (informații), și anume:

– dimensiunile încăperii în care se presupune că va fi instalată linia de autoservire, ceea ce va afecta alegerea configurației (numărul de elemente ale liniei de autoservire, rotirea liniei într-o parte (sub unghi)

– lista aproximativă a felurilor de mâncare sau meniul, care influențează, de asemenea, și alegerea și numărul de elemente.

Bazându-se pe experiența de lungă durată în proiectarea și fabricarea liniilor de autoservire pentru cantine și alte unități de alimentație publică, Orest oferă așa-numita versiune optimizată (compoziție) a liniei de autoservire. (O diagramă bloc cu module numerotate este prezentată mai sus). Puteți vizualiza descrierea și caracteristicile modulelor mai jos în listă.

Specialiștii companiei Dina Vă vor ajuta să alegeți echipamentul potrivit, precum și să întocmiți un plan tehnologic complet al localului Dvs. pentru a obține performanțe maxime!