ro / ru / en
Apelul este gratuit
Apelul este gratuit

Echipamente pentru spălătoria de rufe în Moldova

Echipamentele profesionale pentru spălătorie sunt utilizate nu doar de întreprinderile care oferă serviciile corespunzătoare populației. De obicei, hotelurile mari și chiar mici, complexele hoteliere, sanatoriile, centrele turistice, taberele de vacanță și multe alte instituții publice nu au mai puțină nevoie de ele.

Doar că, în acest caz, atât echipamentul, cât și spălatul rufelor în sine, par invizibile și discrete pentru vizitatori. Dacă sunteți proprietarul uneia dintre aceste companii, înțelegeți perfect că opinia despre local depinde direct de curățenia lenjeriei de pat.

Cum să alegeți echipamentele pentru spălătoria de rufe

Pentru a putea asigura spălarea, uscarea și călcarea de înaltă calitate și în același timp rapidă a rufelor, atunci când alegeți echipamentul, trebuie să acordați atenție unora dintre funcționalitățile acestuia: elemente puternice de încălzire în mașinile profesionale de spălat și de uscat, echipamente de călcat; posibilitatea de a conecta mașinile de spălat la apă rece și caldă; posibilitatea de a conecta la sistemele de detergenți lichizi. Dozarea automată a substanțelor chimice are un efect pozitiv asupra duratei ciclului de spălare, precum și asupra calității spălării (când se utilizează detergenți de înaltă calitate); posibilitatea de a conecta la sistemele de plată pentru utilizare în spălătorii cu autoservire; valva de golire a mașinilor de spălat. Prezența valvei reduce semnificativ timpul de scurgere a apei (în comparație cu mașinile care sunt echipate cu o pompă de scurgere) – aceasta curge prin gravitație direct în canalizare.

Un alt avantaj – nu este nevoie de curățarea regulată a filtrului pompei de scurgere; centrifugare înaltă a lenjeriei în mașinile de uscat. Acest fapt permite reducerea timpului pentru uscarea ulterioară a rufelor; întrucât umiditatea reziduală a rufelor, pe lângă viteza de rotație a tamburului, este influențată și de diametrul acestui tambur, atunci când se compară centrifugarea mașinilor de spălat, așa-numitul „factor G” este un indicator important. Cu cât acest indicator este mai mare, cu atât rufele vor fi scurse mai bine. În cazul în care mașina de spălat rufe are o viteză mică de centrifugare, este nevoie de o centrifugă; atunci când alegeți mașini de călcat și calandre profesionale, este important să acordați atenție disponibilității temperaturii reglabile și vitezei de călcat. Aceste funcții vă vor permite să vă adaptați la diferite tipuri de rufe cât mai eficient posibil, asigurând astfel călcatul de înaltă calitate într-un timp optim; echipamentele de spălătorie industriale pot fi furnizate cu încălzire electrică sau cu abur, sau o combinație a ambelor.

 

 

 

Specialiștii companiei Dina Vă vor ajuta să alegeți echipamentul potrivit, precum și să întocmiți un plan tehnologic complet al localului Dvs. pentru a obține performanțe maxime!