ro / ru / en
Apelul este gratuit
Apelul este gratuit

Echipamente pentru pizza în Moldova

Echipamentul pentru pizzerie asigură realizarea unui proces de producție complet cu respectarea condițiilor tehnologice și obținerea calității cerute a produsului. În conformitate cu tehnologia de preparare a pizzei, există mai mulți pași, pentru realizarea cărora sunt utilizate anumite utilaje. Inițial, produsele sunt pregătite și prelucrate preliminar.

Aceasta presupune saturarea făinii cu oxigen, folosind o sită de făină, iar verdeața cu ciuperci și legume se spală în chiuvete pentru spălat. După aceasta urmează prelucrarea mecanică, care necesită achiziționarea unor astfel de echipamente pentru o pizzerie precum: malaxoare de aluat, feliatoare, aparate de întins aluatul, prese pentru pizza. Pizza este preparată în cuptoare speciale cu elemente de încălzire cu infraroșu, care la rândul lor sunt instalate pe standuri specializate.

Vânzarea pizzei în zonele de vânzare necesită menținerea constantă a temperaturii și aspectului comercial al acesteia. În acest scop, se folosesc vitrine termice, care păstrează regimul de temperatură și proprietățile gustative. Designul acestora presupune prezența unei uși cu sistem de închidere magnetică moale, un termostat care vă permite să reglați regimul de temperatură, un recipient pentru lichid care să mențină umiditatea necesară produsului. Tăvile rotative asigură o circulație uniformă a căldurii, îmbunătățind în același timp vizibilitatea produsului. Achiziționarea echipamentului necesar pentru o pizzerie înseamnă să asigurați pe deplin procesul tehnologic de preparare. Compania noastră are o gamă completă de echipamente profesionale.

Cum să alegeți echipamentele pentru pizza

Atunci când alegeți echipamentul, trebuie să luați în considerare, în primul rând, numărul de locuri din pizzeria în sine și numărul de comenzi pentru livrarea pizzei la domiciliu.

Este mai bine să alegeți un cuptor cu convecție, deoarece are o productivitate ridicată. Localurile specializate în care se adună clienții fideli, localurile de nivel înalt achiziționează un cuptor pe lemne sau (dacă nu există posibilitatea de a scoate hornul) un cuptor pe vatră. După ce ați decis cu privire la lista de echipamente, este necesar să luați în considerare o serie de alte caracteristici. Mai bine să achiziționați toate echipamentele într-un singur loc.

Alegeți mărci de la producători cunoscuți. Atunci când alegeți un cuptor, trebuie să țineți cont de următorii parametri: puterea; volumul camerei în sine; temperatura cuptorului; prezența sticlei în ușă (pentru controlul vizual al calității); materialul.

Specialiștii companiei Dina Vă vor ajuta să alegeți echipamentul potrivit, precum și să întocmiți un plan tehnologic complet al localului Dvs. pentru a obține performanțe maxime!