ro / ru / en
Apelul este gratuit
Apelul este gratuit

Echipamente pentru brutărie și patiserie în Moldova

Echipamentele pentru brutărie și patiserie sunt cel mai mare element de cost atunci când începeți o mică afacere sau o mare întreprindere de producție. Cu cât calitatea este mai înaltă, cu atât proprietarul va trebui să investească mai puțin în repararea acesteia.

Merită să ne reamintim că un echipament bun pentru fabricarea produselor de patiserie cu utilizare intensivă va funcționa mulți ani și vă va ajuta să obțineți produse de patiserie delicioase ca rezultat.

Vă propunem o gamă largă de diverse echipamente pentru brutărie și patiserie, a căror utilizare este posibilă în diferite condiții de producție: de la ateliere mici până la întreprinderi mari.

Cum să alegeți echipamentele pentru brutărie și patiserie

Echipamentele pentru produsele de patiserie din făină trebuie să respecte standardele de siguranță și să fie supuse cercetării tehnologice înainte de utilizare, deoarece în timpul funcționării nu trebuie să degaje substanțe nocive în produsele fabricate, nici să dăuneze brutarilor.

 

Indiferent de tipul de utilaj, produsele de panificație trebuie să reziste la temperaturi ridicate, rugină și coroziune. Printre altele, țineți cont de volumul producției, deoarece puterea cuptoarelor și numărul de tăvi depinde de aceasta. Cu noi vă puteți echipa complet producția de panificație sau cofetărie.

 

 

 

Specialiștii companiei Dina Vă vor ajuta să alegeți echipamentul potrivit, precum și să întocmiți un plan tehnologic complet al localului Dvs. pentru a obține performanțe maxime!