ro / ru / en
Apelul este gratuit
Apelul este gratuit

Echipamente pentru bar în Moldova

Primul loc și cel de frunte din interiorul oricărei cafenele, restaurant sau bar căruia un vizitator îi acordă atenție este, desigur, tejgheaua barului. Prin urmare, alegerea acestui element trebuie luată în serios, iar pentru investirea rațională a fondurilor, trebuie să înțelegeți unde puteți economisi și unde acest fapt nu este pe deplin relevant. Este mai bine să realizați aspectul optim corect împreună cu un specialist în acest domeniu, deoarece trebuie să acordați atenție celui mai mic detaliu în echiparea barului.

Selectarea corectă a echipamentului necesar barului va contribui la funcționarea deplină a acestuia. În prezent, tehnologiile moderne și concurența acerbă îi obligă pe proprietarii unităților de alimentație publică să își satisfacă cât mai mult vizitatorii prin disponibilitatea unei game largi de băuturi, posibilitatea de a prepara orice cocktail, suc proaspăt, fără a face clientul să aștepte mult. Pentru aceasta, este necesar să facilitați munca barmanului, să îi echipați locul de muncă astfel încât totul să fie la îndemână.

Gama de echipamente este selectată pe baza profilului localului și a meniului acestuia. Gradul de automatizare a proceselor de preparare a alimentelor și băuturilor, sortimentul acestora și productivitatea aparatului depind de fluxul așteptat de vizitatori și de capacitatea localului.

Cum să alegeți echipamentele pentru bar

Echipamentul pentru bar este selectat în funcție de profilul localului și meniul acestuia. Atunci când alegeți o tehnică, ar trebui să vă decideți inițial asupra ei. Abia atunci când sortimentul de feluri de mâncare este cunoscut, puteți începe să cumpărați echipamente. Această schemă pare cea mai logică, și va economisi timp și va elimina costurile inutile. De exemplu, dacă un local este specializat exclusiv în salate, atunci este evident că grătarul este puțin probabil să fie util în acest caz.

Or, un restaurant are nevoie de un set mare de utilaje, iar în cazul unui fresh-bar este suficient un storcător de fructe pentru a funcționa. Echipamentul pentru bar într-o cafenea, de exemplu, ar trebui să includă vitrine de masă, dulapuri mici de vinuri, mixere de milkshake, blendere, storcătoare. Echipamentele frigorifice pentru bar merită o atenție deosebită.

 

Specialiștii companiei Dina Vă vor ajuta să alegeți echipamentul potrivit, precum și să întocmiți un plan tehnologic complet al localului Dvs. pentru a obține performanțe maxime!