ro / ru / en
Apelul este gratuit
Apelul este gratuit

Echipamente pentru ambalare în Moldova

Echipamentele pentru ambalare sunt utilizate pe scară largă în bucătăriile profesionale ale unităților de alimentație publică. Ambalarea corectă este o garanție a prospețimii produselor, a păstrării proprietăților organoleptice.

Echipamentele pentru ambalare nu mai sunt privilegiul uzinelor și fabricilor mari. Acestea sunt prezente în magazine, restaurante, ateliere mici de producție și chiar în casele noastre. Importanța introducerii soluțiilor de ambalare relevante se datorează nu doar componentei de marketing, ci și posibilității de a crește de mai multe ori durata de valabilitate a produsului și de a asigura confortul transportului și utilizării acestuia. Inovația în acest domeniu poate crește vânzările de produse. Astfel, de exemplu, companiile care primele au utilizat ambalarea în vid, au reușit să își depășească concurenții peste noapte.

Compania Dina Cociug depune toate eforturile pentru a oferi clienților noștri soluții de ambalare de ultimă generație în domeniul HoReCa.

Cum să alegeți echipamentele pentru ambalare

Cea mai largă gamă de echipamente pentru ambalare include dozatoare, mașini de îmbuteliere și împachetare, echipamente pentru ambalare și etanșare, mașini pentru ambalarea în piele și blister, înfășurarea cu peliculă stretch, echipamente pentru ambalare termocontractabilă și de etichetare, sisteme pentru ambalare de protecție, de grup și de transport, formare paleților, scanarea, marcajul, controlul, aplicarea codului de bare, benzi transportoare, instalații speciale de curățare, sterilizare și uscare a pachetelor, echipamente de control și măsurare și de împachetare și ambalare, precum și tot felul de componente, piese de schimb pentru repararea și organizarea producției neîntrerupte.

Datorită echipamentului de împachetare și ambalare, produsele au o greutate precisă, sunt protejate de factorii externi și nu absorb mirosurile și umezeala.

Fiecare categorie de produse are propriul echipament pentru ambalare.