ro / ru / en
Apelul este gratuit
Apelul este gratuit

Echipamente neutre în Moldova

Echipamentele neutre pentru o bucătărie profesională reprezintă un număr mare de articole, fără de care munca eficientă a personalului și manipularea competentă a alimentelor și a semifabricatelor este imposibilă.

Se obișnuiește să se numească neutre echipamentele auxiliare pentru restaurante și comerț, care nu au o influență de temperatură sau structurală directă asupra produselor și pieselor de prelucrat – nu încălzește, răcește, măcină, toace, taie și nu este utilizat pentru afișarea directă sau vânzarea de produse, mâncăruri și semifabricate.

Cum să alegeți echipamentele neutre

Cerințele față de echipamentele neutre pentru restaurante, cafenele și magazine sunt igiena, funcționalitatea și siguranța personalului. Majoritatea articolelor sunt realizate din oțel inoxidabil. Echipamentul primește forme care îi permit deplasarea cu ușurință în spațiile de producție și depozit, instalarea și îndepărtarea temporară în conformitate cu cerințele tehnologice, spălarea rapidă și eficientă pentru a menține curățenia și cerințele de igienă pentru alimentația publică.

Utilizarea articolelor din această categorie împreună cu echipamentele pentru prepararea caldă și rece, dispozitive pentru fast-food și liniile de autoservire face posibilă reducerea timpului pierdut la operațiuni simple, pentru a crea un confort maxim pentru personal și un mediu de lucru sigur. Sarcinile de rutină ale unei bucătării profesionale sunt simplificate cu mult prin utilizarea accesoriilor neutre pentru echipamente.

Specialiștii companiei Dina Vă vor ajuta să alegeți echipamentul potrivit, precum și să întocmiți un plan tehnologic complet al localului Dvs. pentru a obține performanțe maxime!