Echipamente neutre în Moldova
Echipamentele neutre pentru o bucătărie profesională reprezintă un număr mare de articole, fără de care munca eficientă a personalului și manipularea competentă a alimentelor și a semifabricatelor este imposibilă.
Se obișnuiește să se numească neutre echipamentele auxiliare pentru restaurante și comerț, care nu au o influență de temperatură sau structurală directă asupra produselor și pieselor de prelucrat – nu încălzește, răcește, măcină, toace, taie și nu este utilizat pentru afișarea directă sau vânzarea de produse, mâncăruri și semifabricate.
Produse
-
Echipamente pentru prepararea caldă
Mai multe detalii Подробнее More details -
Echipamente pentru brutărie și patiserie
Mai multe detalii Подробнее More details -
Echipamente pentru cofetărie
Mai multe detalii Подробнее More details -
Prelucrarea legumelor și fructelor
Mai multe detalii Подробнее More details -
Veselă și tacâmuri
Mai multe detalii Подробнее More details -
Ustensile si ustensile de bucatarie
Mai multe detalii Подробнее More details -
Echipamente pentru ambalare
Mai multe detalii Подробнее More details -
Echipamente pentru prelucrarea cărnii
Mai multe detalii Подробнее More details -
Echipamente pentru spălătoria de rufe
Mai multe detalii Подробнее More details -
Mașini de spălat vase
Mai multe detalii Подробнее More details -
Linii autoservire
Mai multe detalii Подробнее More details -
Echipamente electromecanice
Mai multe detalii Подробнее More details -
Echipamente pentru bar
Mai multe detalii Подробнее More details -
Echipamente frigorifice
Mai multe detalii Подробнее More details -
Echipamente pentru fast-food
Mai multe detalii Подробнее More details -
Echipamente pentru pizza
Mai multe detalii Подробнее More details
Cum să alegeți echipamentele neutre
Cerințele față de echipamentele neutre pentru restaurante, cafenele și magazine sunt igiena, funcționalitatea și siguranța personalului. Majoritatea articolelor sunt realizate din oțel inoxidabil. Echipamentul primește forme care îi permit deplasarea cu ușurință în spațiile de producție și depozit, instalarea și îndepărtarea temporară în conformitate cu cerințele tehnologice, spălarea rapidă și eficientă pentru a menține curățenia și cerințele de igienă pentru alimentația publică.
Utilizarea articolelor din această categorie împreună cu echipamentele pentru prepararea caldă și rece, dispozitive pentru fast-food și liniile de autoservire face posibilă reducerea timpului pierdut la operațiuni simple, pentru a crea un confort maxim pentru personal și un mediu de lucru sigur. Sarcinile de rutină ale unei bucătării profesionale sunt simplificate cu mult prin utilizarea accesoriilor neutre pentru echipamente.
Specialiștii companiei Dina Vă vor ajuta să alegeți echipamentul potrivit, precum și să întocmiți un plan tehnologic complet al localului Dvs. pentru a obține performanțe maxime!