ro / ru / en
Apelul este gratuit
Apelul este gratuit

Echipamente frigorifice în Moldova

Fiecare întreprindere care are legătură într-un fel sau altul cu produsele alimentare trebuie să achiziționeze echipamente frigorifice în funcție de nevoile sale. De exemplu, camerele de congelare sunt cele mai populare și sunt folosite de un număr mare de consumatori. Aceștia includ atât întreprinderile mijlocii, cât și depozitele de dimensiuni colosale. Fiecare tip de frig industrial are propriul regim de temperatură, care este selectat în funcție de produsele care trebuie depozitate în anumite condiții.

Un alt domeniu în care puteți folosi echipamentele frigorifice, prețurile cărora sunt mai accesibile în magazinele online, este medicina. Există lăzi frigorifice speciale care pot fi folosite în laboratoarele medicale, în scopuri farmaceutice și medicale, deoarece multe medicamente trebuie păstrate la temperaturi scăzute, ajungând până la -85 de grade.

Cum să alegeți echipamentele frigorifice

Atunci când alegeți echipamente frigorifice pentru unitățile de alimentație publică, trebuie să luați în considerare nu doar câteva criterii, ci zece.

Acei proprietari de restaurante, cafenele, magazine și baruri care se dezvoltă constant, sunt în căutare de soluții individuale și nestandardizate, fac totul corect și obțin profit datorită acestui fapt. Acest lucru se datorează faptului că achiziționează exclusiv echipamente frigorifice profesionale. Punctele cheie atunci când faceți alegerea sunt: ​​calitatea, prețul, aspectul și conformitatea cu interiorul încăperii.

 

Dacă alegeți un echipament mai ieftin, atunci acesta va fi de proastă calitate, deoarece este completat cu elemente ieftine, a căror calitate corespunde prețului lor. Ar trebui să acordați atenție puterii și eficienței energetice a unor astfel de echipamente. Deși echipamentele frigorifice pentru unitățile de alimentație publică costă mult mai mult decât cele obișnuite, acestea pot funcționa eficient și fără reparații pentru o perioadă îndelungată de timp, așa că se va răscumpăra în viitorul apropiat.