ro / ru / en
Apelul este gratuit
Apelul este gratuit

Echipamente frigorifice în Moldova

Echipamentele frigorifice speciale pentru magazine și restaurante se remarcă printr-o gamă largă de sortimente, care include dulapuri frigorifice și de congelare, vitrine, lăzi, precum și bonete, mese și generatoare de gheață. Un astfel de echipament poate fi folosit nu doar în supermarketuri, dar și în restaurante și alte localuri din sectorul de alimentație publică. Achiziționarea de echipamente frigorifice, al căror preț va fluctua în funcție de mărimea, scopul direct și producător, va deveni un garant al unei afaceri de succes în domeniul marketingului produselor alimentare.

Designul unor astfel de utilaje este reprezentat de un cadru metalic, care poate avea placare din sticlă, oțel inoxidabil, profil din aluminiu sau plastic laminat colorat.

Cum să alegeți echipamentele frigorifice

Fiecare întreprindere care are legătură într-un fel sau altul cu produsele alimentare trebuie să achiziționeze echipamente frigorifice în funcție de nevoile sale. De exemplu, camerele de congelare sunt cele mai populare și sunt folosite de un număr mare de consumatori. Aceștia includ atât întreprinderile mijlocii, cât și depozitele de dimensiuni colosale. Fiecare tip de frig industrial are propriul regim de temperatură, care este selectat în funcție de produsele care trebuie depozitate în anumite condiții.

Un alt domeniu în care puteți folosi echipamentele frigorifice, prețurile cărora sunt mai accesibile în magazinele online, este medicina. Există lăzi frigorifice speciale care pot fi folosite în laboratoarele medicale, în scopuri farmaceutice și medicale, deoarece multe medicamente trebuie păstrate la temperaturi scăzute, ajungând până la -85 de grade.

 

Specialiștii companiei Dina Vă vor ajuta să alegeți echipamentul potrivit, precum și să întocmiți un plan tehnologic complet al localului Dvs. pentru a obține performanțe maxime!