ro / ru / en
Apelul este gratuit
Apelul este gratuit

Echipamente electromecanice în Moldova

Echipamentele electromecanice reprezintă o tehnică indispensabilă pentru funcționarea eficientă a unităților de alimentație publică, care vă permite să optimizați munca personalului din magazine, baruri, cafenele și restaurante. Echipamentele tehnologice precum mașinile de tocat carne, decojitor de cartofi, mașini de feliat de pâine, malaxoare de aluat, roboți universali de bucătărie și alte echipamente care preiau unele dintre responsabilitățile personalului și le automatizează munca, pot reduce semnificativ timpul de gătit și costurile pentru energia electrică.

Doar echipamentele tehnologice fiabile și funcționale pot asigura succesul unei unități de alimentație publică.

Cum să alegeți echipamentele electromecanice

Nici o bucătărie profesională, fie că este vorba de restaurant, cafenea, cantină, fast-food, pizzerie, nu se poate lipsi de echipamente speciale care macină, taie, sortează și amestecă rapid și ușor produsele.

Sortimentul de echipamente electromecanice pentru cantine, restaurante și magazine este foarte larg. Acesta constă din următoarele grupuri:

echipamente pentru prelucrarea peștelui, a cărnii și a produselor din acestea (mașină de tocat carne, ferăstrău cu bandă, curățătoare electrice de pește, tăietoare, feliatoare, mixere pentru carne, seringi pentru cârnați); echipamente pentru prelucrarea legumelor (decojitoare de cartofi, tăietoare de legume, mașini de spălat legume și mașini de pasat); echipamente de cofetărie (malaxoare de aluat, mixere planetare și manuale).

 

Specialiștii companiei Dina Vă vor ajuta să alegeți echipamentul potrivit, precum și să întocmiți un plan tehnologic complet al localului Dvs. pentru a obține performanțe maxime!