Echipamente pentru prepararea caldă în Moldova
Tratamentul termic al alimentelor este procesul principal în prepararea unei varietăți mari de feluri de mâncare. Acest lucru este realizat prin intermediul unor echipamente speciale numite termice.
Prezența echipamentelor profesionale pentru prepararea caldă în bucătărie este cheia activității de succes a unei întreprinderi de catering. Nu contează dacă este o cafenea pe marginea drumului sau un restaurant modern. Utilajele de înaltă calitate vor oferi servicii neîntrerupte, vor face posibilă realizarea multor capodopere culinare, menținând astfel prestigiul localului la un nivel înalt.
Atunci când trebuie să aleagă unde să ia prânzul sau cina, persoanele se ghidează de o mulțime de factori, dar factorul-cheie este, fără îndoială, calitatea gătitului.
Echipamentele pentru prepararea caldă de înaltă calitate vă vor permite să procesați produsele alimentare fără mari eforturi, să păstrați toate proprietățile lor utile și gustul unic – și, ca urmare, să prezentați clientului o mâncare apetisantă și aromată.
Produse
-
Echipamente pentru pizza
Mai multe detalii Подробнее More details -
Echipamente pentru fast-food
Mai multe detalii Подробнее More details -
Echipamente frigorifice
Mai multe detalii Подробнее More details -
Echipamente pentru bar
Mai multe detalii Подробнее More details -
Echipamente electromecanice
Mai multe detalii Подробнее More details -
Echipamente neutre
Mai multe detalii Подробнее More details -
Linii autoservire
Mai multe detalii Подробнее More details -
Mașini de spălat vase
Mai multe detalii Подробнее More details -
Echipamente pentru spălătoria de rufe
Mai multe detalii Подробнее More details -
Echipamente pentru ambalare
Mai multe detalii Подробнее More details -
Echipamente pentru prelucrarea cărnii
Mai multe detalii Подробнее More details -
Ustensile si ustensile de bucatarie
Mai multe detalii Подробнее More details -
Veselă și tacâmuri
Mai multe detalii Подробнее More details -
Prelucrarea legumelor și fructelor
Mai multe detalii Подробнее More details -
Echipamente pentru cofetărie
Mai multe detalii Подробнее More details -
Echipamente pentru brutărie și patiserie
Mai multe detalii Подробнее More details
Cum să alegeți echipamentele pentru prepararea caldă
Atunci când alegeți echipamentele pentru prepararea caldă pentru un restaurant, bar sau cafenea, trebuie să acordați atenție următoarelor aspecte:
Echipamentul trebuie să fie rezistent, fabricat din oțel inoxidabil, fontă. Elementele individuale ale carcaselor, care nu sunt expuse la căldură, pot fi realizate din plastic de înaltă calitate.
Este foarte important ca toate piesele care sunt expuse la un impact intens (multifactorial) să poată fi înlocuite fără probleme.
Tipul preferat de alimentare – energie electrică sau gaz.
Calculul echipamentelor pentru prepararea caldă trebuie făcut în funcție de volumul producției. Numărul de utilaje și toți parametrii acestora (putere, performanță) trebuie să corespundă nevoilor și capacităților localului.
Multe modele de echipamente se laudă cu opțiuni suplimentare. Neapărat acordați o atenție deosebită acestui fapt – unele bonusuri tehnologice pot fi foarte utile.
Specialiștii companiei Dina Vă vor ajuta să alegeți echipamentul potrivit, precum și să întocmiți un plan tehnologic complet al localului Dvs. pentru a obține performanțe maxime!