ro / ru / en
Apelul este gratuit
Apelul este gratuit

Cărucioare și coșuri în Moldova

Pentru ca cumpărătorul să poată alege și cumpăra un produs fără să fie deranjat, el trebuie să aibă mâinile libere. În tendința de a contribui la confortul clientului, magazinul cu autoservire achiziționează echipamente comerciale, cum ar fi coșurile și cărucioarele. Ambele sunt necesare și importante. Coșurile sunt mai mobile, sunt permise la casele express, ceea ce înseamnă că persoana economisește timp. Cărucioarele sunt ușor de manevrat la ridicare, acestea pot fi scoase direct la parcare lângă un taxi sau propria mașină.

Dacă magazinul are o suprafață mare, atunci este permis să așezați un copil mic într-un compartiment special al căruciorului, astfel încât acesta să stea calm și să nu fie capricios din cauza oboselii și, totodată, sunteți sigur că copilul nu se va pierde. Dacă urmează să faci cumpărături mari (piese mici de mobilier, electrocasnice, veselă etc.), întotdeauna este mai avantajos să iei un cărucior. Mai mult decât atât, este mai avantajos atât pentru client – nu poate duce toate cumpărăturile în ambele mâini – cât și pentru magazin: cecul mediu al unui cumpărător cu „transport” este cu 15-20% mai mare decât al celor care au intrat fără transport. Coșurile măresc debitul magazinului, ajută la manevrare acolo unde este dificil pentru două persoane să se deplaseze cu căruciorul. Ambele variante au propriile lor avantaje incontestabile.

Cum să alegeți cărucioarele și coșurile

Cărucioarele și coșurile de cumpărături sunt concepute pentru confortul vizitatorilor magazinelor de diferite dimensiuni – utilizarea lor face procesul de cumpărături deosebit de confortabil. La ,,Oborudoffˮ puteți achiziționa diverse tipuri de cărucioare și coșuri: de la coșuri mici cu un volum de 5 litri până la cărucioare pe roți în care poate fi pusă o cantitate semnificativă de cumpărături și au un volum de până la 240 de litri.

Un catalog detaliat vă va ajuta să alegeți echipamentele comerciale, puteți vizita și showroom-ul nostru și comanda livrarea produsului selectat chiar la fața locului.