ro / ru / en
Apelul este gratuit
Apelul este gratuit

Sisteme de aer condiționat în Moldova

Compania noastră execută cu succes o gamă completă de lucrări de climatizare industrială:

  • Proiectarea sistemelor de climatizare
  • Livrarea echipamentelor și materialelor la obiect
  • Instalarea
  • Punerea în funcțiune
  • Deservirea tehnică

Climatizarea industrială presupune folosirea unor echipamente cu capacități mari și anumiți parametri de temperatură, atât pentru răcirea, cât și pentru încălzirea încăperilor mari, începând de la 100 m.p. De regulă, acest echipament industrial poate fi utilizat la astfel de obiecte precum:

Secții de producție, depozite, terminale, parcuri de afaceri, clădiri administrative și comerciale, inclusiv centre de afaceri și oficii, precum și obiecte și zone cu cerințe specifice de temperatură.

Totul pentru aer condiționat

Ne ocupăm de proiectarea, instalarea și furnizarea tuturor echipamentelor necesare sistemelor de aer condiționat, executăm o gamă completă de lucrări. După instalare, verificăm și configurăm toate echipamentele instalate, iar în cazul în care clientul nu are propriul serviciul de deservire, putem duce sistemul la service.

Pe lângă aer condiționat, putem furniza și echipamente pentru aer condiționat și a altor sisteme de inginerie a clădirii. Furnizăm echipamente climatice de mai multe mărci, astfel încât putem oferi mai multe opțiuni pentru echipamente de diferită calitate și preț.